Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve e Republikës së Maqedonisë nikoqir i seminarit rajonal për rregullatorët e sigurimit
E premte, 04 Maj 2012 08:09

Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve e Republikës së Maqedonisë në periudhën prej 8 deri më 10 maj, të vitit 2012 do të jetë nikoqire e seminarit rajonal për autoritetet rregullatore të sigurimit në Evropën Qendrore dhe Lindore dhe Azisë Qendrore, me titull " Mbikëqyrje makroprudenciale dhe grupore”.

 

Kjo ngjarje ekskluzive është organizuar në bashkëpunim me Institutin për Stabilitet Financiar (FSI) e vendosur në Basel, Zvicër dhe Shoqata Ndërkombëtare e Mbikëqyrësve së Sigurimeve (IAIS). Seminari do të mbulojë temat mbi menaxhimin e stabilitetit financiar dhe rreziqet duke përfshirë bashkëpunimin ndërmjet autoriteteve rregullatore. Për më shumë informacione rreth programit ju lutem klikoni këtu.
 
Konkurs për çmim vjetor për studiuesit e rinj
E martë, 03 Prill 2012 08:42

K O N K U R S

për çmim vjetor për studiuesit e rinj për punë më të mire kerkimore në fushën e menaxhimit të rrezikut dhe të sigurimit në Republikën e Maqedonisë për vitn 2012

 
Programi për sigurim nga rreziqet e fatkeqësive
E mërkurë, 04 Janar 2012 12:00
Motivi kryesor për këtë program është që të promovojë zhvillimin e sigurimit kundër rreziqeve nga fatkeqësitë natyrore dhe problemet kohore në tregun e brendshëm, me çka siguruesëve lokal dhe popullatës në përgjithësi do t’ju mundësohet që të blejnë produkte të pranueshme për sigurim nga këto rreziqe, të cilat për momentin nuk gjenden në treg. Për implementimin e SEEC CRIF programit është formuar institucion joprofitabil Evropa Re, e cila...
Lexo ma...
 
Seminar - Mbikqyrja ne sigurim e bazuar ne rrezik
E hënë, 07 Nëntor 2011 00:00
АMS ne bashkëpunim me projektin e USAID-it  - Partnere për stabilitet financiar (PSF) organizoi punëtori dy ditore me temë Mbikqyrja në sigurime e bazuar në rrezik , e cila u mbajt ne Holidej In më 3 dhe 4 nëntor 20011.

Kjo punëtori doli si rezultat i bazuar në konkluzionet e konferences (Sfidat në harmonizimin e rregullativës dhe mbikqyrjes vendore të sigurimeve me rregullativen dhe praktikat e Bashkimit Evropian) të mbajtur në Ohër, më 30-31 maj 2011.

Ligjerues në...
Lexo ma...
 
Vizitë në Shoqatën e Sigurimeve Austriake
E mërkurë, 28 Mars 2012 00:00

Më datë 14 mars, të vitit 2012, anëtarët e Këshillit të ekspertëve  të Agjencisë për mbikëqyrjen e sigurimeve zhvilluan një takim pune në Vjenë, në selinë e Shoqatës së Sigurimeve Austriake.

Qëllimi i kësaj vizite ishte për të mbajtur një prezantim nga ana e Agjencisë përzhvillimin e tregut të sigurimeve në Republikën e Maqedonisë në periudhën e kaluar para investitorëve potencial austriak.

 
Takim me përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN)
E hënë, 05 Dhjetor 2011 00:00
Më 2 dhjetor, në hapësirat e Agjencionit të Mbikëqyrjes së Sigurimeve u mbajt një takim pune me përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN).

Në takimin ku si bazë të rregullt e kanë përfaqësuesit e të dy institucioneve, përveç se u diskutua gjendja momentale dhe trendet (lëvizjet) e sektorit të sigurimeve në RM, u diskutua edhe për prioritetet afatshkurtra dhe afatmesme të Agjencisë.

Gjithashtu, kryetari i Këshillit të Ekspertëve z. Klime Poposki i...
Lexo ma...
 
Festimi i dyvjetorit të Agjecionit për mbikqyrje të sigurimeve
E martë, 01 Nëntor 2011 00:00
Agjencioni për mbikqyrje të sigurimeve shënoi dyvjetorin e ekzistimit me një ceremoni të rastit e cila u mbajt në hotelin Stoun Brixh në Shkup. Në këtë eveniment zyrtar qenë ftuar përfaqësues të lartë shtetëror, përfaqësues nga industria e sigurimeve dhe përfaqësues nga institucione dhe trupa të ndryshem  me të cilat Agjencioni ka bashkëpunim profesional. 

Në fjalimin e tij, kryetari i Këshillit të ekspertëve të Agjencisë për mbikqyrje të sigurimeve...
Lexo ma...
 
« FilloPara111213141516TjetriFund »

Faqe 13 nga 16

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit