Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Прашајте ја АСО
Адреса:
Ул. Македонија бб, Палата Лазар Поп Трајков, кат 5
1000 Скопје
Република Северна Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 02 3254 050
Факс: 02 3290 240
http://www.aso.mk

Информации: Работно време од 08:30 до 16:30 часот
Архива (работно време со странки): 09:00 - 15:30 часот

СМЕТКИ НА АГЕНЦИЈАТА НА КОИ МОЖЕ ДА СЕ ВРШИ УПЛАТА НА НАДОМЕСТОЦИТЕ
Сметка број 210065288480132, депонент на НЛБ Банка АД Скопје
Сметка број 200002007041251, депонент на Стопанска банка АД Скопје

Лице за комуникација со граѓани, кои што имаат некаков вид и степен на попреченост: Весна Симоновска телефон за контакт: (02) 3 254 056

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување