Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Георгиев Зоран 12-1/30/2 од 23.09.2009
Глигорова Лидија 12-10881/2 од 18.03.2008
Голомејиќ Елеонора 09-42/2 од 22.01.2010
Голубовска Ана 12-1/41/2 од 23.09.2009
Грачанин Сузана 12-11493/2 од 24.03.2008
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување