Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Ѓоргиев Љупчо 12-1/4/2 од 18.06.2009
Ѓоргиевска Верица 12-1/3/2 од 18.06.2009
Ѓорѓевиќ Сања 12-1/12/2 од 23.06.2009
Ѓорѓиев Мирко 11-50500/2 од 04.01.2008
Ѓукиќ Сузана 12-2359/2 од 28.01.2008
Ѓуриќ Синиша 12-1/22/2 од 03.07.2009
Ѓуровска Хилда 12-33854/2 од 30.10.2009
Ѓурческа Маја 09-166/2 од 24.12.2009
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување