Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Марковиќ Ѓока 11-50981/2 од 04.01.2008
Масевска Славица 12-1/56/2 од 07.10.2009
Маџароска Сотирова Јасминка 12-1/380/2 од 20.10.2008
Миланова Анета 11-31204/2 од 04.10.2007
Милевски Мирчо 12-10453/2 од 14.03.2008
Милески Љупчо 12-1/50/2 од 01.10.2009
Милошевски Радислав 09-69/2 од 24.12.2009
Мирчевски Даниел 11-35306/2 од 26.09.2007
Мисевска Пандура 12-1/51/2 од 23.09.2009
Митев Венцо 12-1/5/2 од 18.06.2009
Митровска Јасминка 12-1/21/2 од 24.06.2009
Михајловски Златко 11-43440/2 од 03.12.2007
Мишевска Деница 12-1/28/2 од 23.09.2009
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување