Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настовски Александар 12-33854/7 од 30.10.2009
Наумовски Ѓорѓи 12-1608/2-08 од 12.01.2009
Наумоска Лилјана 12-1/20/2 од 19.06.2009
Николовска Андоновска Билјана 11-42871/2 од 03.12.2007
Николовски Александар 12-1/16/2 од 18.06.2009
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување