Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Рибароска Крстинка 12-1/39/2 од 23.09.2009
Рикалоска (Здравков) Наташа 12-50970/2 од 18.01.2008
Ристов Митре 12-1/11/2 од 15.06.2009
Рочески Михаил 12-25168/2 од 10.07.2008
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување