Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Тасевски Мирослав 12-1/46/2 од 05.08.2009
Тодоров Ѓорѓе 11-50427/2 од 04.01.2008
Тодоровска Елизабета 12-2360/2 од 28.01.2008
Тодорова Елена 12-10880/1 од 14.03.2008
Тоневски Драге 12-1/1/2 од 30.06.2009
Трајкова Радмила 09-121/2 од 28.12.2009
Тренчевски Добре 12-1/15/2 од 05.08.2009
Трпеноска Борка 12-1/52/2 од 23.09.2009
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување