Last update:
13 December 2019 at 15:45 hours.
MacedonianEnglishAlbanian
header_eng
IVQ2008 - Збирна статистика за број на ликвидирани штети по класи на осигурување за период од 1.1.2008 до 31.12.2008 год.
There are no translations available.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Required Documents
  • Tariffs
  • ISA Mission
  • Quarterly Reports
  • Ask ISA
  • The insurance acts
  • Register of insurance undertakings