Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
  

Слободен пристап до информации од јавен карактер

Врз основа на чл. 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (Сл. весник на Република Македонија, бр.13/2006), кој почна да се применува на 1 септември 2006 година, имателот на информации – Агенцијата за супервизија на осигурување, за службени лица кое ќе посредуваат при остварувањето на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер, ги определува:

 

Горан Крстевски

email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

тел.: 02/3254 050; 02/3254 055 

факс.: 02/3290 240 

 

Ратка Целаковски

email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

тел.: 02/3254 050; 02/3254 060

факс.: 02/3290 240

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување