Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
30-31 Maj 2011, hotel Granit

Ohër, Maqedoni

Agjencia për mbikëqyrejn e sigurimit organizon konferencë rajonale për mbikëqyrësit e sigurimeve. Qëllimi i konferencës është për të diskutuar çështje të rëndësishme rreth harmonizimit të rregulloreve dhe praktikave të BE-së në sistemin juridik të mbrendëshëm, dhe për të mundësuar shkëmbimin e përvojave në mes rregullatorëve mbikëqyrëse të sigurimeve. Organizimi i konfrencës përkrahët nga projekti rajonal USAID- Partnerët për stabilitet financiar (PFS).

Konferenca është titulluar "Sfidat në harmonizimin e mbikëkqyrejs vendore dhe mbikëqyrjes së sigurimeve me regulativen dhe praktikat e Unionit Evropian". Temat që do të jenë pjesë e konferencës janë: " Sfidat në aftësinë paguese II" dhe " Mbikëqyrja e bazuar në rrezik", si dhe çështje të tjera të rëndësishme në fushën e sigurimeve. Konferenca do të mbahet më datë 30 dhe 31 Maj 2011 në hotelin Granit, Ohër.

Në konferencë do të marrin pjesë përfaqësues nga autoritet mbikëqyrëse të sigurimeve te vendeve të Evropës Juglindore të cilët janë në faza të ndryshme në rrugën drejt pranimit në BE, si dhe përfaqësues të organeve mbikëqyrëse në vendet e BE-së, International Association of Insurance Supervisors (IAIS), European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOPA) si dhe ekspertë nga univerzitete të famshme.

Në bashkangjitje e keni programin e konferencës. Gjuha e punës së konferencës është gjuha angleze. Për më shumë informacion , kontaktoni person përgjegjës (z. Darko Blazhevski, e-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa , tel 3 254 062

 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit