Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Наставна програма
Предмети Предавачи
1 Веројатност и статистика Васко Речковски
2 Финансиска математика Цветко Андреевски
3 Стохастичко моделирање Зоран Вондрачек
4 Економија

Томе Неновски

Александар Стојков

5 Модели на доживување Анета Гацовска
6 Актуарска математика I Миљенко Хузак
7 Актуарска математика II Анета Гацовска
8 Управување со инвестиции и средства Арсов Сашо
9 Осигурување на живот Татјана Рачиќ Жлибар
10 Неживотно осигурување Ирена Северин
11 Социјално и пензиско осигурување

Дамир Бакиќ

Билјана Петроска

12 Здравствено осигурување

Гордана Летица

Татјана Лукановска

13 Сметководство во осигурувањето

Андреја Радиќ Блажин

Деса Косаркоска

14 Регулатива од областа на осигурувањето Горан Коевски
15 Професионализам и етика Гордана Летица
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување