Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve e Republikës së Maqedonisë në periudhën prej 8 deri më 10 maj, të vitit 2012 do të jetë nikoqire e seminarit rajonal për autoritetet rregullatore të sigurimit në Evropën Qendrore dhe Lindore dhe Azisë Qendrore, me titull " Mbikëqyrje makroprudenciale dhe grupore”.

 

Kjo ngjarje ekskluzive është organizuar në bashkëpunim me Institutin për Stabilitet Financiar (FSI) e vendosur në Basel, Zvicër dhe Shoqata Ndërkombëtare e Mbikëqyrësve së Sigurimeve (IAIS). Seminari do të mbulojë temat mbi menaxhimin e stabilitetit financiar dhe rreziqet duke përfshirë bashkëpunimin ndërmjet autoriteteve rregullatore. Për më shumë informacione rreth programit ju lutem klikoni këtu.
 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit