Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Заштита на потрошувачи

 

Почитувани посетители,


На оваа страница ќе најдете корисни информации за работењето на друштвата за осигурување, другите субјекти како учесници на пазарот на осигурување во Република Македонија, и исто така, податоци за работењето и надлежностите на Агенцијата за супервизија на осигурување како регулатор на осигурителниот пазар.

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување