Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Совет на експерти
 

Орган на управување на Агенцијата за супервизија на осигурување (АСО)


Претседател на Советот на Експерти,

д-р Климе Попоски

Работна биографија

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Членови на Советот на Експерти:


Професионално ангажирани:

д-р Сулејман Ахмеди

Работна биографија

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

 

Злате Симоновски

Работна биографија

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Надворешни:

Александра Кокароска

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

д-р Игор Ивановски

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување