Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 30.12.2013
 1. План за работа на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2014 година,
 2. Одлука за изрекување мерки на супервизија спрема АД за осигурување УНИКА Скопје,
 3. Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за статистичките осигурителни стандарди на друштвата за осигурување и/или реосигурување
 4. Одлука за изрекување мерки на супервизија спрема АД за осигурување САВА Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување