Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 26.02.2014
  1. Одлука за спроведување на обука и испит за проверка на стручната подготвеност потребна за вршење работи на застапување во осигурување и осигурително брокерски работи во 2014 година;
  2. Одлука за усвојување на Наставна Програма за полагање на испит за проверка на стручната подготвеност потребна за вршење осигурително брокерски работи и Наставна Програма за полагање на испит за проверка на стручната подготвеност потребна за вршење работи на застапување во осигурување;
  3. Годишна сметка за 2013 година на Агенцијата за супервизија на осигурување;
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување