Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 09.04.2014
  1. Решение за издавање согласност за вршење на функцијата Извршен член на Одборот на директори на Друштвото за осигурување ТРИГЛАВ осигурување Скопје на лицето Сања Танчевска;
  2. Решение за давање согласност за измена на Статут на  КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ АД - Друштво за неживотно осигурување Скопје, согласно Законот за супервизија на осигурување; и
  3. Решение за давање на согласност за измена на Статут на Акционерското друштво за осигурување ГРАВЕ  Скопје, согласно Законот за супервизија на осигурување.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување