Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 07.05.2014
  1. Решение за давање согласност за измена на Статут на Акционерското друштво за осигурување ЕУРОЛИНК Скопје, 
  2. Решение за давање согласност за измена на Статут на Друштвото за осигурување  ИНСИГ МАКЕДОНИЈА АД Скопје:
  3. Решение за давање согласност за измена на Статут на Националната групација АД Осигурителна полиса Скопје;
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување