Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 12.06.2014
  1. Решение за давање согласност за измена на Статут и седиште на Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје, согласно Законот за супервизија на осигурување;
  2. Решение за давање согласност за измена на Статут и седиште на Друштвото за животно осигурување УНИКА ЛАЈФ АД Скопје, согласно Законот за супервизија на осигурување;
  3. Решение за давање на дозвола за вршење работи на застапување во осигурувањето на Друштвото за застапување во осигурување ЛАЈФ ВИЗИОН АД, Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување