Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 04.07.2014
 1. Решение за издавање на согласност за вршење на функцијата член на Управен одбор на Друштвото за животно осигурување УНИКА ЛАЈФ АД Скопје на лицето АЛЕКСАНДРА ШКЕМБИ, согласно Законот за супервизија на осигурување;
 2. Решение за издавање на согласност за вршење на функцијата член на Управен одбор на Друштвото за животно осигурување УНИКА ЛАЈФ АД Скопје на лицето АНА ШУТЕВА согласно Законот за супервизија на осигурување;
 3. Решение за издавање на согласност за измена на статут на КРОАЦИА НЕЖИВОТ;
 4. Решение за издавање на согласност за измена на статут на КРОАЦИА ЖИВОТ;
 5. Решение за давање согласност за измена на Статут на ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје; и
 6. Решение за давање дозвола за воведување на класата 2 – Здравствено осигурување од групата на неживотно осигурување, во работењето на ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување