Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Регистар на осигурителни брокерски друштва

 

Регистар на осигурителни брокерски друштва (PDF)

 

ЕУРО ЕКСПЕРТС
бул. Кочо Рацин бр.38/3/13, Скопје
тел/факс: 3 21 72 17

ОБД ЕУРОМАК БРОКЕР

Бул. Климент охридски бр.24 2/2, Скопје

тел 3 23 2 9 51   
факс: 3 23 12 52

ИН - БРОКЕР
Ул.Митрополит Теодосие Гологанов бр.28

ТДЦ Унија кат 4, 1000 Скопје.
ел. 3 21 53 03   
факс. 3 21 53 01

ВФП
ул. Загрепска бр.28-б, Скопје
тел. 3 29 84 72    
факс: 3 29 83 55

МОБИЛИТИ БРОКЕР
ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 51, Скопје
тел: 3 18 14 01    
факс: 3 18 14 09

СЕДА БРОКЕР
ул. Скупи, бр. 18, Скопје
тел:   2 267 1200

НАШЕ ОСИГУРУВАЊЕ
ул. Стево Теодосиевски бр. 2/2 Кочани
тел: 33 270 211

  ЈДБ БРОКЕР
Градски  Ѕид Блок 13, Скопје
тел: 2 322 5810

ДЕЛТА ИНС БРОКЕР
ул. Максим Горки бр. 16/3бр. 11/1-4, Скопје
тел: 5 20 82 22    
факс:3 21 60 46

  А-ТИМ
бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 30/3 лок.4, Скопје
тел/факс: 2 46 51 70

ЛЕГРА
Ул. Филип Втори Македонски бр. 19/1-25, Скопје

ул.Народен Фронт бр. 29/32, Скопје

 

  СУПЕР БРОКЕР АД Скопје

Ул. Александар Урдаревски бб, Скопје

 

АМГ ПРЕМИУМ

ул. Владимир Комаров бр. 31-2/4, Скопје
тел: 3 22 34 18

 

КОРАБ ИНС

ул. Србија бр. 25

тел: 2 44 46 07

 

  ЦЕРТУС

Ул. Васил Ѓоргов бр. 21/1, Скопје

тел: 25511950
факс: 3 115 878

 

ул. Коле Неделковски бр. 12А-1, Скопје

тел: 3 299 929

 

  ЦВО БРОКЕР АД 
 ул. 15-ти Корпус бр. 292, Охрид

 

  АСУЦ БРОКЕР АД 
 Бул. Едвард Кардељ бр. 26Б, Скопје

 

  САФЕ ИНВЕСТ МАКЕДОНИЈА АД 

бул. Партизански Одреди 37, локал 17, Скопје

 

  МЕГА БРОКЕР АД, Скопје 
 Кеј 13 Ноември, зграда 3/18, Скопје

 

  С.Т.М БРОКЕР ПЛУС АД, Скопје 
 ул. Коце Металец бр. 1 д/1-3

 

  AМ БРОКЕР АД , Скопје 
 Ул. 16-та Мак. Бригада бр. 2

 

  ВИА БРОКЕР АД, Скопје 
 ул. 1721 бр. 29, Глумово-Сарај, Скопјe

 

  ВЕБЕР ГМА АД, Битола

 ул. Михајло Бојаџиев бр. 6, Битола

 

  СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР АД, Битола

 ул. Димитар Илиевски Мурато бр. 5, Битола

 

  МАК ТРЕНД БРОКЕР АД, Скопје

 ул. Никола Русински бр. 3А/1-13, Скопје

 

  ПОРШЕ БРОКЕР АД Скопје

бул. Босна и Херцеговина бр. 3, Скопје

 

  ЏОКЕР ИНС БРОКЕР Гевгелија

бул. Гевгелија бр. 2, Гевгелија

 

  ЕОС БРОКЕР АД Скопје

ул. Перо Наков бр. 3, Скопје

 

  ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД Скопје

ул. 1, Ново Село бр.3Б, Скопје

 

  АУРОН БРОКЕР АД, Струга

ул. Индустриска бр. 4 - Босна/Путеви, Струга

 

  РИЗИКО ОСИГУРУВАЊЕ АД, Скопје

ул. Сава Ковачевиќ, бр.1, ламела 3, стан 28, Скопје

 

  ВИН БРОКЕР АД, Скопје

ул. Франклин Рузвелт, бр.35, Скопје

 

  БРОЛИНС АД, Скопје

 ул. 8-ма Ударна Бригада Бр. 31/1-5, Скопје

 

 СМАРТ МАНИ СОЛУШНС АД Скопје

ул. Благој Давков бр.16/1-1, Скопје

 

ИБИС ОСИГУРУВАЊЕ АД Струмица

ул. Маршал Тито бр. 4/1, Струмица

 

АЛФА БРОКЕР АД Куманово

Ул. Доне Божинов бр. 2 Куманово

 

МАКОАС Брокер, Струмица

Ул. Јанко Цветинов бр.43 Струмица

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување