Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 13.10.2014
  1. Решение за издавање на дозвола за вршење на осигурително брокерски работи на Акционерското осигурително брокерско друштво СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР, Битола;
  2. Решение за издавање на согласност на лицето Снежана Трајанова да стекне 33% од акциите со право на управување во Осигурително брокерското друштво НОВ ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР АД Скопје;
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување