Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 27.10.2014
  1. Решение за издавање на согласност за вршење на функцијата член на органот на управување на Друштвото за осигурување ИНСИГ-МАКЕДОНИЈА АД Скопје за лицето Хелена Штрбац Манчева  и
  2. Решение за издавање на согласност за измена на Статутот на  Друштвото за осигурување САВА осигурување а.д Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување