Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 30.12.2014
 1. Одлука за спроведување на обука и испит за проверка на стручната подготвеност за вршење работи на застапување и осигурително брокерски работи во 2015 година
 2. План за работа на Агенцијата за супервизија на осигурување,  за 2015 година,
 3. План за супервизија на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2015 година,
 4. Информација за пазарот на осигурување за третиот квартал, 2014 година,
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување