Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 27.02.2015
  1. Годишна сметка за 2014 година на Агенцијата за супервизија на осигурување,
  2. Решение за давање дозвола за вршење работи на застапување во осигурување на Друштвото за застапување во осигурување ВАШ ПРИЈАТЕЛ АД Прилеп;
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување