Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 18.08.2015
  1. Решение за давање на согласност за измена на  Статут  на ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје,
  2. Решение за давање на согласност за стекнување на квалификувано учество во осигурителното брокерско друштво НОВ ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР АД Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување