Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Агенцијата за супервизија на осигурување организира еднодневна конференција насловена „Предизвици и трендови на глобалната осигурителна индустрија и нивното влијание на осигурителната индустрија во Македонија“.

 

На конференцијата се поканети истакнати гости предавачи, претставници од регулаторни тела, осигурителната индустрија и академската заедница, кои пред  домашна јавност ќе ги пренесат своите гледишта  за глобалните трендови во осигурителната индустрија и предизвиците со кои се соочуваат (во прилог агенда за конференцијата).

 

Конференцијата ќе се одржи на 11 септември 2015 година со почеток во 9.30 часот, во хотелот „Александар Палас“, Скопје.

 

Работен јазик на конференцијата ќе биде англискиот јазик, а ќе биде обезбеден симултан превод на македонски јазик.

 

Прилог: АГЕНДА

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување