Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

AGJENCIA PËR MBIKËQYRJEN E SIGURIMEVE, MINISTRIA E FINANCAVE DHE BANKA POPULLORE E MAQEDONISË SHPALL KONKURS PËR FËMIJË DHE TË RINJ TË ARSIMIT FILLOR DHE TË MESËM.

LE TË FESTOJMË DITËN BOTËRORE TË KURSIMEVE ME ANË TË VIZATIMEVE DHE SHKRUARJES TË NDONJË VJERSHE:

KATEGORIA E PARE ME TEMË: KURSIMI
KATEGORIA E DYTË ME TEMË: SIGURIMI

Pjesëmarrësit në konkurs duhet të dorëzojnë:
  • Vepër artistike për pjesëmarrësit nga arsimi fillor; dhe
  • Vepra letrare - poezi për pjesëmarrësit ngaarsimi i mesëm,


tema e zgjedhur: "EDHE UNË MUND TË KURSEJ" ose "ÇFARË DO TË THOTË PER MUA SIGURIMI I AMVISËRISË DHE FAMILJES".

Afati i fundit për dorëzimin e krijimeve është 28 tetor 2015.

 

                                                                                                                                           më shumë..

 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit