Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

Në kuadër të Tuining Projektit në vijim, midis BE - MK12/IB/FI/01 “Harmonizimi i mëtutjeshëm me BE në fushën e sigurimeve dhe rritjes së operacioneve të tregut” ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Mbretërisë së Spanjës shpallet konkurs për dy pozicione të punës për ndihmës-përkthyes në zyrën e tuining këshilltarit rezident.

Projekti është parashikuar të zgjasë 18 muaj. Projekti do të implementohet përmes Ministrisë së Financave dhe Agjencisë për mbikëqyrjen e sigurimeve në Republikën e Maqedonisë.

Afati i paraqitjes së aplikimeve për konkursin është 30 tetori i vitit 2015 deri në orën 12.

Linku i konkursit në gjuhën angleze.

 


 

 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit