Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

 

Во рамки на претстојниот твининг проект со ЕУ - MK12/IB/FI/01 “Понатамошно усогласување со ЕУ во областа на осигурување и зголемување на пазарните операции“  помеѓу Република Македонија и Кралството Шпанија се распишува конкурс за 2 работни позиции за помошник-преведувач во канцеларијата на резидентниот твининг советник.
Проектот е предвиден да трае 18 месеци.
Проектот ќе се спроведува преку Министерство за финансии и Агенцијата за супервизија на осигурување на Република Македонија.
Рокот за поднесување апликации за конкурсот е 30 октомври 2015 година до 12 часот.
Линк до огласот на англиски јазик.

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување