Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
 1. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 3Q, 2015 година
 2. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 4Q, 2015 година
 3. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 1Q, 2016 година
 4. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 2Q, 2016 година
 5. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 3Q, 2016 година
 6. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 4Q, 2016 година
 7. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 1Q, 2017 година
 8. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 2Q, 2017 година
 9. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 3Q, 2017 година
 10. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 4Q, 2017 година
 11. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 1Q, 2018 година
 12. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 2Q, 2018 година
 13. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 3Q, 2018 година
 14. Анализа на осигурителниот пазар во Република Македонија, 4Q, 2018 година
 15. Анализа на осигурителниот пазар во Република Северна Македонија, 1Q, 2019 година
 16. Анализа на осигурителниот пазар во Република Северна Македонија, 2Q, 2019 година
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување