Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 11.01.2016
 1. Решение за издавање на согласност за измена на Статутот на Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје;
 2. Решение за издавање на согласност за измена на Статутот на Друштвото за животно осигурување УНИКА ЛАЈФ  АД Скопје.
 3. Решение  за издавање дозвола за вршење на осигурително брокерски работи на  Акционерското  Осигурително брокерско друштво Џокер ИНС Брокер. и
 4. Одлука за усвојување на Годишен план за јавни набавки на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2016 година.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување