Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

popl1

Agjencia për Mbikëqyrjen e Sigurimeve shpreh keqardhje me banorët e prekur nga përmbytjet që përfshiu Shkupin me rrethinë. Si organ rregullator përgjegjës për tregun e sigurimeve në Maqedoni, Agjencia në këtë periudhë ka ndërmarrë sërë aktivitetesh në bashkëpunim me kompanitë e sigurimeve për të ndihmuar të prekurit nga përmbytjet.

popl2

Gjithashtu, të punësuarit e Agjencisë për Mbikëqyrjen e Sigurimeve për shkak të fatkeqësisë natyrore si ndihmë ndërmorën aksion humanitar ku u dhuruan produkte të ndryshme në një nga pikat e Ministrisë së punës dhe politikës sociale e vendosur në SH.F. Kiril dhe Metodi në lagjen Stajkovci. Prej këtu, produktet do të shpërndahen për personat në nevojë.

 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit