Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Агенцијата за супервизија на осигурување ги известува лицата кои се пријавиле за учество на обука и полагање на стручен испит за застапник во осигурување односно учество на обука и полагање стручен испит за осигурителен брокер, во септемвриската испитна сесија, дека Испитот за застапници односно осигурителни брокери се одржи во Испитниот центар кој се наоѓа на следната локација:  ул. Христо Смирненски бр. 30 ламела 1 (во близина на Универзална сала),

 

Деталниот распоред на Термини за испити за застапници во осигурување, односно за осигуритлен брокер можете да ги најдете во следните линкови:

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување