Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Regjistër të shoqërive të sigurimit
aso_legenda_al

Класи на осигурување
 

VINER –Vienna Insurance Group sh.a.

Rr. Boris Trajkovski nr. 62, Shkup
e-mail:  Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

tel. 3 23 16 31
faks:3 23 16 32

 

Klasat e sigurimit:

1 Класа 1 2 Класа 2 3 Класа 3 4 Класа 11 5 Класа 5 6 Класа 11 7 Класа 7 8 Класа 8 9 Класа 9 10 Класа 10 11 Класа 11 12 Класа 11
13 Класа 13 14 Класа 11 15 Класа 11 16 Класа 16 17 Класа 11 18 Класа 11 19 Класа 19 20 Класа 20 21 Класа 21 22 Класа 22 23 Класа 23Tags: Të gjithë 1. Sigurimi i aksidenteve 2. Sigurimi i sëmundjeve 3. Sigurimi i mjeteve tokësore 4. Sigurimi i mjeteve lëvizëse mbi shina 5. Sigurimi i avionëve 6. Sigurimi i anijeve 7. Sigurimi i mallrave në transport 8. Sigurimi nga zjarri dhe forcat 9. Sigurimi i dëmtimeve të tjera të pasurisë 10. Sigurimi i përgjegjësive civile nga përdorimi i automjeteve 11. Sigurimi i përgjegjësive civile nga përdorimi i avionëve 12. Sigurimi i përgjegjësive civile për anijet 13. Sigurimi i përgjegjësive civile të përgjithshme 14. Sigurimi i kreditit 15. Sigurimi i garancive 17. Sigurimi i mbrojtjes ligjore 18. Sigurimi i asistencës (ndihmës)
 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit