Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Постапки за јавни набавки во 2017 година

Број на оглас Постапка за јавна набавка

Линк до огласот

129/2017 Ревизија на финансиски извештаи Линк
268/2017 Изнајмување на мултифункциски уреди Линк
264/2017 Тонери и фотокелии Линк
275/2017

Набавка на дизел гориво

Линк
274/2017 Услуги на такси превоз и превоз со патнички возила Линк
292/2017 Услуги за воздушен транспорт -Авиобилети Линк
338/2017

Преведувачки и лекторски услуги

Линк
269/2017

Disaster Recovery решение - секундарна локација за

ИТ системите на Агенцијата

Линк
353/2017 Осигурување на имот и лица Линк
426/2017 Изнајмување и одржување на автомат за кафе Линк
449/2017

Јавна набавка на вода

Линк
508/2017 Канцелариски материјал Линк
490/2017 Услуги за печатење Линк
576/2017 МОНИТОРИНГ НА ИНФОРМАЦИИ Линк
575/2017 Чистење на деловни простории Линк
570/2017

Информатичка опрема

Линк 


 

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување