Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 23.06.2017
  1. Годишен извештај за работењето на АСО за 2016 година, и
  2. Годишен извештај за пазарот на осигурување во 2016 година, и
  3. Донесување на ревидираните финансиски извештаи на АСО за 2016 година.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување