Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

KONKURS PËR FËMIJË DHE TË RINJ ME RASTIN E DITËS BOTËRORE TË KURSIMIT – 31 TETOR 2017

BANKA POPULLORE E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, MINISTRIA E FINANSAVE DHE AGJENCIA E MBIKËQYRJES SË SIGURIMEVE

SHPALLIN

KONKURS PËR FËMIJË DHE TË RINJ TË ARSIMIT FILLORE DHE TË MESËM.

EJANI TË FESTOJMË DITËN BOTËRORE TË KURSIMIT - 31 TETOR DUKE PIKTURUAR DHE DUKE SHKRUAR VJERSHA:

KATEGORIA E PARË ME TEMË:

KURSIM – “EDHE UNË MUND TË KURSEJ”

KATEGORIA E DYTË ME TEMË:

SIGURIM- “ÇKA PARAQET PËR MUA SIGURIMI I SHTËPISË DHE FAMILJES”

- Nxënësit e arsimit fillor, në konkurs duhet të dërgojnë vepër letrare dhe/apo artistike-poezi për njërën apo për të dy temat e dhëna. – Nxënësit e arsimit të mesëm, në konkurs duhet të dërgojnë vepër letrare dhe/apo artistike-poezi për njërën apo për të dy temat e dhëna.

 

më tepër...

 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit