Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 29.11.2017
  1. План за архивски знаци на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2018 година,
  2. Листа на документарен материјал со рокови за нивно чување,
  3. Листа на архивска граѓа од трајна вредност на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2018 година,
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување