Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Агенцијата за супервизија на осигурување има потреба од образовни услуги од страна на едукатори, заради спроведување обука и стручен испит за вршење на работи на застапување во осигурувањето како и заради спроведување обука и стручен испит за вршење осигурително брокерски работи, во 2018 година.

За таа цел, Агенцијата за супервизија на осигурување спроведува постапка за:

доделување на договор за јавна набавка на образовни услуги - спроведување обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурувањето, и

доделување на договор за јавна набавка на образовни услуги - спроведување обука и стручен испит за вршење осигурително брокерски работи,

согласно член 17 став (1) алинеа 2 и став (3) од Законот за јавните набавки.

 

линк до огласот..

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување