Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Осигурителни брокери

Следење на испитот е овозможено на следните линкови:

rtsp://217.119.248.147:1935/UcilniLiveCams/ASOUC1.stream

rtsp://217.119.248.147:1935/UcilniLiveCams/ASOUC2.stream

 

(За да го следите полагањето во живо потребен ви е соодветна апликација за следење стримови како што е VLC player)

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување