Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Пријавата за вработување (Образец –ПВ/АСО) се поднесува само во случај на објавен и активен ЈАВЕН ОГЛАС за вработување во Агенција за супервизија на осигурување.

Пополнетата пријава  и задолжителните докази ( оригинал или копија заверена на нотар) за исполнување на условите за вработување се поднесуваат, со назнака  „ЗА ОГЛАС бр. _____“  во хартиена форма  до Архивата на Агенција за супервизија на осигурување,  Ул. ,,Македонија “ ББ Палата Лазар Поп Трајков,  кат 5 Скопје.

 

Пријава за вработување (Образец –ПВ/АСО)
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување