Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Општи и посебни услови на друштва за осигурување
 1. Триглав Осигурување АД:                                             https://www.triglav.mk/mk/uslovi-za-osiguruvanje
 2. Кроациа Осигурување Живот:  http://www.cro.mk/%D0%A3%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8.aspx
 3. ЕУРОЛИНК Осигурување:                                        http://www.eurolink.com.mk/uslovi.asp?ID=9&fID=9
 4. Еуросиг АД:                                                            http://www.eurosig.mk/documents.htm
 5. АД Винер Лајф                                                       http://www.winnerlife.mk/index.php/uslovi1/
 6. Кроациа Осигурување АД                                                                                            http://w.crosig.mk/општи-и-посебни-услови
 7. УНИКА ЛАЈФ АД                                                      http://www.uniqa.mk/home/03_Uslugi/02_Uslovi/02_UsloviZiovt/
 8. УНИКА АД                                                               http://www.uniqa.mk/home/03_Uslugi/02_Uslovi/01_UsloviNezivot/
 9. АД Осигурителна полиса                                         http://www.insurancepolicy.com.mk/vidovi_na_osiguruvanje.htm
 10. Триглав Осигурување Живот АД                                                     http://www.triglavzivot.mk/uslovi-za-osiguruvanje
 11. НОВА осигурување АД                                                             http://www.nova.com.mk/uslovi.html
 12. Сава Осигурување                                                                  https://mk.sava.insure/mk-mk/insurance-terms/
 13. Граве Осигурување                                                                https://www.grawe.mk/uslovi-za-osiguruvanje/
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување