Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Агенцијата за супервизија на осигурување ги известува сите заинтересирани лица дека ќе организира обука и полагање на стручен испит за вршење на работи на застапување во осигурување (во понатамошниот текст: обука и стручен испит за застапник).

Обуката за полагање на стручен испит за застапник во времетраење од 3 дена (вкупно 18 наставни часа) ќе се спроведе во периодот 21 - 23.3.2019 година во просториите на “Европски универзитет” кој се наоѓа на бул. “Климент Охридски” бр. 68 во Скопје.

По завршување на обуката, Агенцијата ќе спроведе стручен испит за застапник.

 

повеќе..

Пријава за застапник

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување