Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 13.12.2018
  1. Решение за вршење на функцијата член на Управен одбор на Друштвото за животно осигурување УНИКА ЛАЈФ АД Скопје, на лицето Агрон Таири,
  2. Решение за вршење на функцијата член на Управен Одбор на Друштвото за осигурување ЕУРОСИГ АД Скопје на лицето Арт Гаши,
  3. Решение за вршење на функцијата член на Управен одбор на Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје, на лицето Дритон Азизи,
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување