Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 04.01.2019
  1. Решение за вршење на работи на застапување во осигурувањето, на Комерцијална банка АД Скопје,
  2. Одлука за спроведување на обука и полагање на стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи во 2019 година,и
  3. Одлука за спроведување на обука и полагање на стручен испит за вршење на работи на застапување во осигурување во 2019 година,
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување