Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Во текот на одбележувањето на Деновите на финансиската писменост во периодот 29 до 31 мај 2019 година, на платото пред седиштето на Агенцијата за супервизија на осигурување, на адреса ул. Македонија број 25 Палата Лазар Поп Трајков во периодот од 11 до 13 часот ќе постави инфо-пулт, на кој, сите заинтересирани граѓани (минувачи) ќе можат да се информираат за прашања во врска со работата на Агенцијата како регулаторна институција на пазарот на осигурување и нејзините надлежности, заштитата на правата на осигурениците, контролата и супервизијата врз друштвата за осигурување, посредниците во осигурувањето и другите учесници на осигурителниот пазар, како и останати прашања кои граѓаните ги интересираат а се во надлежност на Агенцијата за супервизија на осигурување.

 poster

Имено ја информираме јавноста дека субјектите на пазарот на осигурување (друштвата за осигурување, посредниците во осигурувањето) ќе се приклучат во одбележувањето на оваа манифестација и истите ќе бидат достапни на граѓаните кои имаат интерес и прашања од областа на осигурувањето и договорите за осигурување (полиси).

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување