Last update:
13 December 2019 at 15:45 hours.
MacedonianEnglishAlbanian
header_eng
Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2018 година
There are no translations available.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Required Documents
  • Tariffs
  • ISA Mission
  • Quarterly Reports
  • Ask ISA
  • The insurance acts
  • Register of insurance undertakings