Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 02.07.2019
 1. Решение за издавање согласност за стекнување на квалификувано учество на лицето ИВАНКА МОЈСОВА во Осигурителното брокерско друштво АМ БРОКЕР АД Скопје; 
 2. Решение за издавање согласност за узмена на седиште на Друштвото за осигурување ЕУРОСИГ АД Скопје;
 3. Решение за издавање согласност за измена на Статут на Друштвото за осигурување ЕУРОСИГ АД Скопје;
 4. Решение за издавање согласност лицето Салаудин Имами да ја врши функцијата член на Управниот Одбор на Друштвото за осигурување ЕУРОСИГ АД Скопје;
 5. Решение за издавање согласност лицето Цветко Делев да ја врши функцијата член на Управниот Одбор на Акционерското друштво за осигурување ЕУРОЛИНК Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување